tisdag 11 november 2008

Doris blev sjuk

Dagen efter Doris entré hade hon dålig aptit, på kvällen började hon kräkas, inne och helst på vardagsrumsmattan, sedan lite diarre i hallen och vardagsrummet. Hon såg eländig ut. Började leka, men orkade inte utan gick och lade sig.När man är så liten, 1,5 kg så får man passas upp när man är sjuk.
Tack och lov så var Doris frisk påföljande morgon.

Sota accepterar Doris allt mer. Men ibland kan jag tycka att hon blev vuxen med en farlig fart. På bilden ser hon nästan lite deppig ut, eller åtminstone att ha tråkigt.Men det kan också var så här harmoniskt. Sota och Doris bildar tåg i soffan, ligger i precis samma ställning.
Här kommer Doris insladdande och fångar bytet. Hon kommer i så hög fart att hon välter när hon försöker stanna.
Sedan gör hon en dödsrullning som en krokodil, men plastkorvarna verkar inte riktigt dö i alla fall utan anfallet måste upprepas.
Sota sitter på en av sina favoritplatser framför fönstret. Hon är genomblöt efter promenaden i regnet. Elementet värmer säkert lite skönt. Ser ni så snygg hon är!!! Hon drog inte ens i kopplet under promenaden, undrar om hon äntligen är inskolad??? Tror inte det.... vi måste fortfarande jobba med t ex mottagande av gäster. Sota tycker att alla skall välkomnas genom välta ner dem på golvet. Vi är inte överens!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore kul att se Doris sladda efter plastkorv. Kan ni filma? Jag kommer ihåg att Sota gjorde likadant när hon ramlade och sedan ville hon inte att vi skulle ha sett vad hon verkade tycka var en malör.
Lilla Doris kanske bara var nervös? Inte lätt med ny mat och nya omgivningar. Kram

Linda sa...

Film kommer snart på en plats nära dig.

carina sa...

Skönt att höra att det var en kortvarig sjuka som Doris fick och att hon är frisk igen. Ljuvligt att se de båda så goa med varandra.

Anonym sa...

Vad söta de är! De verkar ju komma överens bra...man vill nästan sugen på en liten hund..
Kram
helena

Anonym sa...

Väldigt söta doggar! Plastkorvar är svåra att döda... :)

För övrigt vill jag meddela att det inte var min Helena som skrev kommentaren ovan.

Anonym sa...

Denna Helena är min amerika-syster!

Anonym sa...

Alltså Kerstins amerika-syster :-))