söndag 5 april 2009

Hemligheter

Doris och Sota löper! samtidigt. Och i brist på bättre beter de sig som om de vore lesbiska. De turas om att inta den manliga positionen. Doris når inte upp ordentligt så hon nöjer sig med att krama ett bakben på Sota. Inte heller, är de så intresserade av att umgås med mig eller Kerstin.



De har båda blivit trimmade, då blev de så här fina. När löpet är slut kan vi gå ut och visa upp dem, inte förr!

Jag har börjat planera för en lite längre promenad med Sota. De har ju asfalterat en hel del nedlagda järnvägsspår i våra trakter. Tänkte att Sota kunde dra vagnen och vi kunde sova i ett lättviktstält tillsammans för att hålla värmen. Tältet måste jag köpa men min promenadhatt är klar. Kolla bara!Nu skall jag ut på nätet och leta tält. Imorgon ringer jag turistbyrån för att få kartor. Sen bär det iväg när nästa prognos för utmärkt väder kommer. Tror ni jag skrämmer barnen? eller de fula gubbarna?

6 kommentarer:

Unknown sa...

Du skrämmer MIG med den där hatten så gubbar och barn kommer du nog inte se några...

Linda sa...

Låter fint, jag och Sota skall promenera, vi vill inte socialisera.

Ullis sa...

Jag känner inte igen dig i den hatten inte Sime heller. Du ser ut som ngn helt annan men dock mycket ofarlig. Annars påminner du mest om snusmumriken en lagom social figur men helt på sina egna villkor...:)

Björn sa...

Håller med Ullis. Syns inte ens att det är du. :) Vad ska man ha hatt till när solen lyser så skönt? Inte direkt så att man vill skydda den från sig? eller? :)

Linda sa...

Japp, det ser i alla fall ut som jag skrämt min närmaste omgivning. Rädda för att jag skall visa mig offentligt i HATTEN. Tror nog att Ullis har rätt, "en lagom social figur men helt på sina egna villkor..."

Ulrika sa...

Kommer osökt att tänka på Magica De Hex... Konstigt... Hon hade väl ingen sån hatt?